Loppis i min innergård i Midsommarkransen

Här kommer ett stycke loppistips så här på heldagsmorgonen.

Söndagen den 18 maj öppnas Stockholms vackraste innergårdar upp för stor loppis. Bland japanska träd, lummiga bersåer och gamla kåkar i Gamla Midsommarkransen kommer det dukas upp till loppis och trädgårdscafé.
Loppisen anordnas av bostadsrättsföreningen BRF Tellusborg och Vintagefabriken (som kommer sälja av lite av sitt välfyllda lager). Förutom några Vintagefabriken-godingar så kommer alla som bor i de gamla husen rtensa vindar och källare och sälja av allt som de inte längre har plats för. Dessutom kommer det att hållas en cykelauktion, där vinsten går direkt till Stockholms stadsmission. Mer info hittar du här (här kan du bjuda in alla du känner, och sluta upp för en kaffe och ett fyndarläge på våra fina innergårdar). 
Ni som följt bloggen länge känner ju igen en av innergårdarna, för här bor ju faktiskt jag.
Och nog har jag ett finger med i loppisspelet minsann. Det är nämligen jag som har illustrerat och knåpat ihop loppis-postern.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Maria

  Hej!

  Är det bara de boende på innergårdarna som får sälja eller får andra vara med? Jag bor på Tegelbruksvägen precis vid tunnelbanan och sa senast i morse att “snart måste vi sälja på loppis”. Vore perfekt!

  /Maria

  1. emmasundh

   Det är bara boende på innergådarna i Tellusborg, men vi uppmanar så klart alla innergårdar att följa vårt exempel. Anledningen till att vi kör på innergådarna är att man inte behöver tillstånd (som man behöver om man kör på trottoarerna).
   Varma hälsningar
   emma

 2. Helene

  Min hyresgästförening ordnar loppis uppe på Främlingsvägen samma dag. Slå två flugor i en smäll och kom upp och kika hos oss också vettja 🙂

Lämna ett svar