Ses vi på söndag klockan 13:00?

skor by emmas vintage

Just nu befinner jag mig hemma hos Volang-Linda, i hennes barndomshem i Malmö. På söndag kommer vi nämligen att åka till Vintagemässan och hålla ett föredrag om vintagepartyn. Vi kommer så klart att berätta lite om Vintagefabriken som vi driver, sälja och signera vår bok Vintageparty (om man köper en bok får man en tygpåse på köpet) och hänga runt med andra fantastiska vintageladys. På söndag klockan 13.00 står vi på scen och jag är helt överdrivet nyfiken på er.
Ses vi där?
emma sundh by emmas vintage

paris by emmas vintage

jazz by emmas vintage

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Stina P

  Välkommen till Skåne och klart att vi ses imorgon!

 2. Jadå, bara jag blir klar med min uppsats först. Skulle vara riktigt spännande att få ett “ansikte bakom bilderna i bloggen”. Lycka till!
  Tycker det är så starkt av er att ge ut en bok! Jag har själv sådana drömmar (fast i en annan genre) och vet att det inte är helt enkelt 🙂
  Kram!

 3. Johanna

  Åååh jag var förbi och kikade idag men er plats ekade tomt. 🙁 Synd att ni inte var där idag också. Lycka till iaf, hoppas att det går bra imorgon!

 4. Gabriella

  Åh jag kommer vara där i morgon! Pepp gånger 100!
  Ska bli så himla kul att få lyssna på dig i verkligheten 🙂

 5. Linda

  önskar att jag kunnat!

 6. Julia

  Åh, vad det var kul att träffa er! Intressant att lyssna på er föreläsning också. Tråkigt att jag och bebisen var tvungna att slinka iväg mitt i, jag var lite orolig för att hans babadada störde er (eller kanske snarare resten av publiken). Er bok är förresten fantastiskt fin. 🙂

 7. La Linda

  Jag tuppar av så fin du är i höga byxor och gangsterskor!

Lämna ett svar