Kan någon ödmjuk hand lägga rabarber på detta drömhus?

Reload:ar Hemnet och Blocket på jakt efter hus i Värmland och ramlar över en kyrkobyggnad i Lesjöfors för 175 000 kronor. Huset, som stått orört i tio år, är i behov av omvårdnad och jag hoppas så att det hamnar i rätt händer. Jag skulle så gärna vilja lägga rabarber på det, men det ligger lite fel till i förhållande till var jag har min släkt. Värmland är stort!

Hade det varit rivningshotat hade jag inte tvekat en sekund att köpa det, och kanske bygga upp det någon annanstans, för gah, hur kan en MOTSTÅ detta hus?
Kan inte titta mig mätt på det.

Nåväl, hoppas innerligt att någon med stora drömmar och ömsint hand tar sig an detta hus <3

Foto: Från Blocket-annonsen

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Marianne

    Åh, fel läge i landet för mig, men så underbart! Det riktigt kliar i fingrarna.

Lämna ett svar