Inte min plan.

205262Sensommarsol på Södermalm, dans i natten och vajande publikhav. Just precis det är älskar jag med Popaganda, men i år blev det visst ingen festival för mig.

Ligger istället hemma med ömmande fogar, helt slut och knarkar dokumentärer på SVTplay. Inte min plan. Somnade vid 17-snåret i går och vaknade visst nu, sjutton timmar senare. Nä, Popaganda får vänta till nästa år.
Dagens to do blir istället att gå på den anti-rastistiska demonstrationen i Kungsträdgården i dag. Ses vi där?

205277  IMG_8475

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Plin

    Hej fina Emma! Grattis igen! Men foglossning är inte kul! Jag känner med dig! Jag är i vecka 29 nu och börjar äntligen se slutet på det hela. För mig började det också tidigt! Hoppas att du är i kontakt med en bra sjukgymnast så att du kan få hjälp! Kram

  2. Kristin

    Nä Popaganda känns plötsligt inte så lockande när en är preggo… Jag bryter en fyra år lång tradition i år genom att inte gå. Ta hand om dig och dina fogar! : ) kram!

  3. Vicky

    kämpa stockholm! önskar jag kunde varit där. grym du är som deltar!

Lämna ett svar