Instaweek: Fira jul, Tjörn och åka båt

Veckorna rinner i väg och jag med dem. Tänkte att vi skulle kika lite på vad jag har haft för mig, sett ur min instagram. Vill du följa mig även där så heter jag emmasundh.

Let’s nostalgera! Här är vecka 31, 32 och 33.

Vecka 31 började med illustrerande och ett announcement. Jag håller ju nämligen på med ett hemligt projekt just nu. Med skisspennorna i väskan reste jag därefter till Värmland för att styla ett juljobb. Mitt i brinnande augusti firade jag jul i mitt barndomshem.

Hängde några dagar i Värmland – gjorde juljobb, hängde med vänner och firade 30,5-fest i trädgården.
Helt plötsligt blev det vecka 32 och det firade jag med att lägga upp ett finfint erbjudande i bloggen.

Lämnade Värmland och drog ner till Tjörn för årets Västkust-vecka.

Badade, lapade sol, spelade spel och åkte på tusen loppisrundor. Hittade bland annat världens finaste kattkrok.
Regniga dagar på kusten låg två randiga katter inne i rummet och läste pocketböcker.

Dök ner i ljungen och saltade på kroppen lite extra innan jag lämnade västkusten för östkusten. Väl hemma i Stockholm vecka 33 öppnade Vintagefabriken upp för säsongen. Hurra!

Blev utmanad av @volanglinda att visa mina 4 mest lajkade bilder under juli. Utmanade i min tur @bonjourmadeleine @sandrabeijer @isapedersen och @elsabillgren att visa upp sina 4 mest gillade .

Formex öppnade på Stockholmsmässan och jag hittade mängder av fina ting. Jag gjorde ett inlägg om mina absoluta favoriter här: Fina favoriter från Formex.
Lördagen kom och jag stod på Blockets egen loppis på Norrbro. Himlans roligt!

I söndags hängde jag här. På Söders höjder och i en fantastisk båt. Jobbade med det ytterst hemliga projektet jag har tillsammans med Retroella och Martina Ankarfyr. Du kan spana in fler bilder under #TheretroellaprojectInstagram

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar