Instaweek: Doris Day, myslunch och en snögubbe

Måndag. Det betyder att vi tar en liten kik och sammanfattar förra veckan sett ur min kompis, kattelefonen. En Instaweek kommer lastad.

Om du även vill följa mig på Instagram, ja, då heter jag kort och gott emmasundh där.

doris day

Måndag. Putsade och fejjade lägenheten efter D-festen och njöt av alla fina D-presenter som jag och John fått. Som den här Doris Day-tavlan som jag fick av min fina ex-kollega Lundell. Det blev tisdag, jag stack i väg på bokmöte på Norstedts en sväng och bjöd sedan in Lojs och Fatima på lunch.

kristallkrona

Onsdagen började med en morgonfika, samtidigt som jag blev intervjuad av två hemskt trevliga studenter. Regnet fullkomligt öste ner och det var November-grått gånger tusen. Gömde mig under mitt blommiga paraply.

midsommarkransen

Torsdagen kom och jag lade upp en bild på Silversagan på Instagram. Det var också under torsdagen som November-regnet övergick till snö.

Midsommarkransen

Lunchade med Lina från Älskade hem och Lojs, tittade på gamla bilder från Midsommarkransen och nördade in mig i gamla kvarter.
Det blev fredag. Snön öste ner. Då tyckte jag att det var en bra idé att ta en långpromenad. Efter en kilometer såg jag ut som en snögubbe.

vinter midsommarkransen

Helgen spenderades mestadels inomhus. Bjöd in Frida och Chrille på pannkaksmiddag på fredagen, hängde med Mick på lördagen och gick en långpromenad i solskenet under söndagen. Så såg vecka 48 ut.
Över och ut.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar