Instaweek: Bonjour-kort, raps-fält och vintagemässan i Malmö

En liten tradition coming at ya igen. Tänkte att vi – i vanlig ordning – skulle kika på mitt Instagram-flöde för att se vad jag har haft för mig den senaste veckan? Om du vill följa mig på Instagram så heter jag emmasundh.

Vänster: Veckan började med en massa deadlines! Efteråt var jag alldeles rufsig i håret och hade glansiga ögon. Firade min post-deadline-hets med att dricka saft och prova alla vintageklänningar på Vintagefabriken. High life.
Höger: Tittade ut genom köksfönstret och konstaterade att jojominsann, sommaren är här. På riktigt.

Vänster: Fick in de här godbitarna till Vintagefabriken. De är från underbara Rifle paper co.
Höger: På fredag morgon satte jag mig på tåget och swischade ner till Malmö tillsammans med Volang-Linda och vår vän Frida. Jag satt hela vägen och längtade efter att se ett sådant där gult rapsfält. Och till slut kom det. Skåne levererar. Ps. Det tog ett tag och ungefär 150 misslyckade Iphone-bilder. Ds.

Vänster: Det blev lördag och jag trippade runt på loppisar i Malmö-trakten i mina Swedish Hasbeens. Hittade en vän i gräset.
Höger:  Lånade en trädgård – fylld av syréner och äppelträd – för att äta lunchmacka i.

Vänster: En Emma mitt i underbara Skåne.
Höger:  … med bästa glassen. Ledig lördag.

Besökte Vintagemässan i Malmö, höll föredrag om Vintageparty, träffade en hel hög underbara människor och svassade runt i min lila klänning (och katt-mobil).

Vänster: Lade upp en bild på min älskade mamma. Det var ju mors dag och allt.
Höger: Förälskade mig i en klänning på vintagemässan. Snodde bilden från den underbara Pia Storm (följ henne på Instagram! Hon heter piastorm) som jag träffade på mässan.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Stina

    hehe, du gillar alltså våra skånska rapsfält? jag med. det finns få saker som slår skåne på sommaren. stenshuvuds nationalpark strax norr om simrishamn måste vara skånes vackraste plats, om inte en av sveriges vackraste (jag har bloggat om det http://alltdetgamlagoda.blogg.se/2011/july/utkast-juli-5-2011.html. hursomhelst, ville verkligen men kunde inte se er i söndags på mässan, men jag besökte den på lördagen! kika på mitt inlägg vetja http://alltdetgamlagoda.blogg.se/2013/may/bilder-fran-vintagemassan-2013-2.html!

Lämna ett svar