Instaweek:

En liten tradition coming at ya. Tänkte att vi – i vanlig ordning – skulle kika på mitt Instagram-flöde för att se vad jag har haft för mig den senaste veckan? Om du vill följa mig på Instagram så heter jag emmasundh. 

Vänster. Måndagen började med att katten Sockan parkerade sig på mig så jag inte kunde gå upp.
Höger. Casual måndag med uppsatt hår och randig tröja.  Denna högst bekväma outfit åkte emellertid av redan klockan 14.00 då jag blev intervjuad av en tidning. Så den var inte så casual så länge.

Vänster. Suktade efter den här randiga väskan på Vintagefabriken (du kan följa vintagefabriken på Instagram via @vintagefabriken).
Höger: Trippade gatorna fram i ett par nya skor. Jag har gett dem namnet Bardot-skorna. Nu så här i efterhand, efter detta Instagram-montage, så inser jag att skorna och väskan skulle ha älskat varandra i alla sina dar. Väskan är ju så klart såld till en lycklig (och söt) en.

Vänster: Alltså MIdsommarkransen. Behövs liksom inga kommentarer här.
Höger: Det blev tisdag och jag åkte in till stan för att träffa den underbart trevliga och skickliga designern Maria Westerlind.

klänning

Vänster. Det här var onsdagen då denna blommiga klänning fick flytta från mig in i Vintagefabriken. Jag har insett att jag använder den tok för sällan, så nu ska någon annan få köpa den och bli lycklig i den tänker jag.
Höger:  På onsdagskvällen rejsade jag förbi min kära vän Lisa för att plocka upp en outfit. Lisa är nämligen lite av en expert på 1920-tal och vintageklänningar, och eftersom jag skulle på premiären av “The Great Gatsby”, så var detta den perfekta källan …

gatsby

Det blev torsdag, premiärdags och jag såg ut så här. Filmen var magisk. Leonardo Dicaprio likaså. Festen som följde var lika magisk den.

Vänster: Flög upp till Umeå för att gå på min svärmors disputation, hittade en koffert och förälskade mig i denna hemskt trevliga stad. Åkte vidare till Johns lantställe utanför Skellefteå, hade ingen täckning på mobilen och sedan flög jag hem.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. sophie

  Beautiful shoes – where can I buy them?

 2. Skatan

  Men åhhhh skoooorna!!! Finaste finaste finfina! VAR hittade du dom? (Hoppas hoppas hoppas någonstans där de finns fler och lättillgängligt >.<)

 3. La Linda

  FABULOUS premiäroutfit! Jag måste se filmen omgående känner jag.

 4. Frida

  Jag var i Umeå i helgen för en årlig träff med mina bästa tjejer från tonårstiden, som nu bor spridda över halva Sverige. Tyckte minsann att jag såg dig och John komma strosandes där nerför esplanaden, men trodde att jag såg i syner pga värmen. Nu såhär i efterhand när jag inser att det VAR du vill jag ju backa bandet och säga hej och säga hur fantastiskt fin och inspirerande du är! Tur att jag i alla fall kan säga det åt dig här! 🙂

 5. Vicky

  du och din fina pastellfeed!

 6. Annelie G

  Hej Emma !

  Det slår mig just varför du gillade den randiga väskan kanske kan vara att den påminner dig om ditt föräldrarhem ? Se bara på lakanen som Sockan ligger på – visst påminner de om väskan ? Dessutom verkar du gilla randigt, så … 😉
  Säg’ vilken tidning var det som intervjuade dig ?
  Förresten så tror jag att jag såg dig på Mosebacke i början av mig, på 40-tals-festen. Var det du och en väninna som hade liknande klänningar i brunt ?
  En fortsatt fin idag till dig, de dina och alla andra som läser det här
  önskar
  Annelie på Nordic Ice
  p.s. Klappa Sockan från mig !

 7. Annelie G

  Rättelse
  Det skulle stå i början av maj INTE mig !
  Sorry !
  Annelie G

Lämna ett svar