I väntan på frisyrer 2005-2015

IMG_7156

Åh! Jag skulle ju lägga upp instagramfavoriter och min frisyrhistoria från 2005-2015, men helgen flög i väg, så det får bli i nästa vecka.
Finns nämligen en HEL del bilder att gå igenom (jag har bara hunnit gå igenom bilderna från 2005-2007, ja, ni hör ju). Jag levde redan då mitt liv genom en kameralins, men mest om natten. Det finns knappt några bilder på mig, och än mindre några som är tagna innan klockan nattens intåg.
Så i väntan på bildkavalkad (som är under arbete), så kommer en bild på min vän Lisa från Trästockfestivalen back in the days. Ett tidsdokument med Raybans, bruna läderäskor, SonyEricsson-telefoner och cigaretter. Och innan sociala medier.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Emma

    Åh vilken härlig bild. Får mig att minnas en svunnen tid, då mobilerna såg ut som den på fotot, Hultsfredsfestivalen låg i Hultsfred och Arvika fortfarande existerade… Härliga minnen, men det känns också lite bittersweet. Ibland blir jag nästan jobbigt nostalgisk.

    1. Emma

      Ja, Arvikafestivalen menar jag förstås. Orten Arvika finns ju som tur är kvar 🙂

Lämna ett svar