Hos Malou efter tio

I morse sladdade jag, Linda och Lollo in hos Malou efter tio och pratade bröllop. Med oss hade vi underbara Isabelle Pedersen och vår vän Fatima som agerade utmärkta modeller till brudklänningar. En hel del 1950- och 1960-tal blev det helt klart! Och så tips på dukning, bordsplacering och giveaway.
Jag har en något dålig hårdag, men jag är en glad shit i TV, så det väger kanske upp?

Bilderna nedan kommer från Isabelle Pedersen


Vintageinspiration%20till%20br%C3%B6llopet

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

  1. Vilka vackra brudklänningar! Och du, när jag har en dålig hårdag så är det katastrof kan jag lova.. men ett leende väger upp det mesta:)

  2. Vad då för strunt? Ska det där föreställa en dålig hårdag? 🙂 Vackra är ni, allesamman!

  3. Å, vad ni är proffsiga! Jag hoppas att ni får ett eget tv-program snart!

  4. Kul att se, missade att det skulle va! Säg gärna till lite innan nästa gång om det går, vill inte missa! 🙂

  5. Fint! Älskar era give aways, tycker sticklingkoppen var praktisk.

  6. Tråkigt att hon lät så negativ!

  7. Jag tyckte också att hon lät lite negativ och hade en märklig attityd. Det ni gör och hur ni paketerar allt är fantastiskt både för ögat, plånboken och morgondagen, Malous miss om hon inte förstår det.. Heja er! 🙂

  8. Ja när hon bara “Usch, svettlukt”.. jag hade haft lite problem att fortsätta promotera klänningar som varit använda förut efter en sådan kommentar.. dumtant.

Kommentera

Stäng meny