Home sweet home Värmland

IMG_0741

Sitter på morgontåget just nu.
Majken ligger och sussar i sin hårdlift till det sövande tågljudet, medan jag och John dricker kaffe och äter medhavda smörgåsar.
Vi är på väg till Värmland. Hem. Till katten Sockan, mina föräldrar, ängsvidder och blommande äppelträd. Landet. Som jag har längtat.
När Majken låg i magen längtade jag precis efter det här. Det var en av mina målbilder. Tankar som tog mig framåt. Att få ta med den där nya människan hem till Värmland, gå vanevägar fram, strosa runt i bekanta dofter och höra ljudet av ingenting. Dessutom ska hon få träffa släkten (gammalmormor som är så taggad!) och få gosa med en katt (viktigt för en kattmänniska som jag).
Och nu är vi på väg! Nyp i armen!

IMG_5470 IMG_0890 IMG_0118 IMG_0719 IMG_0197

IMG_5158-2IMG_0901 IMG_0884 IMG_0192-2  IMG_0437

IMG_5344

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Mia

  Dina allra vackraste foton Emma, tycker jag kommer just därifrån. Från ditt hemma.
  Det känns att det finns så mycket kärlek till det och där.
  Tack för att du bjuder på så mycket fint.
  //Mia

 2. Caja

  När jag ser dessa bilder vill jag flytta ut på landet NU trots att jag är stadsmänniska. Jag hoppas att ni får supertrevligt allihop <3

 3. Nana

  så mysigt! Hoppas Majken kommer stortrivas i Värmland! Så roligt för gammelmormor att få mysa med bebis!

 4. Emma

  Åh vilka fina bilder du tagit Emma! Jag får alldeles ont i magen av saknad till mina föräldrars stora gamla hus ute på landet. Och jag är bara 20 och läser på universitetet. Längtar så mycket att få flytta ut i skogen igen. Alla hus och torp du hittar och bloggar om ibland är så himla fina! Precis så som jag vill bo.
  Hoppas ni får det bra i Värmland.
  Emma

 5. Martina

  Nu fick jag en liten tår i ögat. Fint skrivet, det där med målbild. Viktigt med något att fästa tanken vid i det virvlande graviditetshavet. Njut Värmland!

 6. Vickan

  Åh, vad mysigt! Jag är så himla glad att du blivit mamma, för du verkar vara en sådan himla härlig människa. Konstigt, jag känner inte ens dig, men gläds så åt din lilla familj!

 7. Emma

  Jag måste bara tala om hur fantastisk jag tycker du verkar vara, ditt skrivande, hur bra du fångar ner känslor till oss läsare och bara ett allmänt lyckopiller!

  Tack för att du låter oss följa din vardag 🙂

 8. maria

  V mysigt o vilken jättefin katt ha det
  fint o njut o er bebis är så söt kramis.

 9. Malin

  Så himla vackra bilder. Susade igenom en del av Värmland häromdagen, så fint landskap, förstår att du trivs där. Om jag inte var så jäkla rotad i Dalarna skulle jag vilja bo i Värmland

 10. Petra

  Alltså, drömmen! Blir så glad av att läsa och se sånt fint som gör er glada. En vacker dag vill jag också bo i ett värmländskt torp.

 11. Jess

  Vilken idyll, förstår att ni längtar dit!

 12. Vilka magiska bilder! Får mig att längta till mormors hus i Ångermanland. Den där riktigt sena kvällssolen som får granarna och kullarna att stå i brand, och lyser upp knotten som samlas i gläntorna. Alltså! <3 Vad fin intervjun i Källan var förresten! Lyssnade precis 🙂
  Kram från en ny bloggläsare 🙂

Lämna ett svar