Hej från Gotland

IMG_1931

Opps! Jag hade ju tänkt att uppdatera bloggen sisådär varannan dag under min Gotlands-semester, men jag har haft fullt upp med att lata mig, leka med barn, roadtrippa ön runt och babbla med kompisar. Hare helt enkelt prioriterat IRL.
Och roligt har jag haft kan jag lova.
Snart kommer mer uppdateringar både från Österlen och Gotland. Var så säker.
Kram på er och hoppas ni har en fin sommar – oavsett var ni är och hittar på.
Hej svejs och sååå lååång!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Katrin

  Hörru! Jag måste bara berätta för dig hur härlig jag tycker din blogg är!!
  Den är som en stor härlig rosa karamell som man bara blir så glad av. Inte så där rosa-fluffig som många andra försöker få sin vardag att likna, utan så ärligt fin. Fina bilder på så mycket fint och så verkar du vara en så lugn och harmonisk tjej!
  Ja, bara lovord, men så är det, din blogg blir jag bara så glad av 🙂 och det tycker jag att du ska få veta 🙂
  Ha en bra sommar!

 2. Lollo

  Hör inte till inlägget men jag måste tacka för en grymt bra bok ni har gjort! Är nu fylld med massvis med inspiration så det räcker och blir över och en vintagefest är inplanerad…

 3. Elisa

  Hej Emma!

  Tack för att du delar med dig av dina fina bilder!
  Jag undrar var du hittat dina fantastiska solglasögon?

  Fortsätt ha en underbar sommar!

  Hälsningar
  Elisa

Lämna ett svar