Gotland, del ett

gotland by emmas vintage

Varje år åker jag till Gotland, till min vän Micks sommarställe i Katthammarsvik. Det är världens sötaste lilla ställe. I en vecka grillar vi, hoppar i Östersjön, spelar Risk, gör cykelutflykter och ligger på stranden. Och tar kort på vackra hus. Det senare är det mest jag som ägnar mig åt – för på Gotland finns de absolut vackraste husen. Många är nedgångna med flagnande färg eller igenväxta av enorma bersåer och syrénbuskar. Jag vill ta hand om dem allihopa!

gotland by emmas vintage

När jag anlände till stugan tillsammans med John möttes jag av tre stycken busungar. Ebbot, Moses och Juno. Ni som har följ mig här på bloggen vet ju att jag barnvaktade dessa barn (inte Juno då, för han var inte född) för några år sedan. Då bodde hela familjen – med föräldrarna Jens och Mallan – i Stockholm, men nu bor de i Visby på heltid.

gotland by emmas vintage

Juno. Det var ett kärt återseende. Vi spelade fotboll, sprang runt huset, lekte dunkkurragömma och Ebbot och Moses roade sig med att klamra sig fast runt mina ben. I timtals. Jag försökte gå och barnen kved av skratt. Önskar så att jag hade lyckats fånga detta på bild, men det var lite svårt att ta sig fram till kameran.

gotland by emmas vintage

När det skymde gick jag och hela semestergänget på en promenad. Förbi det här fina huset …

gotland by emmas vintage

Och de här …

gotland by emmas vintage

Vårt mål var piren nere i Katthammarsvik.

gotland by emmas vintage

John och Ebbot.

gotland by emmas vintage

gotland by emmas vintage

Ebbot och Mallan. Det är förövrigt Mallan som står bakom märket Bekkebråten Mini (som säljs på Vintagefabriken).

gotland by emmas vintage

Nere vid Piren tittade vi på solnedgången och försökte ta in att vi faktiskt var här igen. Denna underbara plats som är lika med total avslappning och vänskapshäng.

gotland by emmas vintage

Därefter traskade vi hemåt i skymningen och laddade för en vecka full med allt det där jag älskar.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Emma

    Hej, din blogg är något alldeles extra måste jag säga! Men det är något ännu finare jag tänker på just nu, och det är just det att du och John kommer bli de sötaste föräldrarna! Ni båda verkar ha en sådan fin kontakt med barn, så jag kan lugnt säga att jag ser fram emot att följa din blogg ännu mer i framtiden om det kommer några små krabater med i bilden. Och om det inte gör det så kommer jag fortfarande följa dig och din blogg!
    Kram Emma

Lämna ett svar