God morgon stökmåndag!

Oh, loooord vilken morgon och start på veckan.
Hade svårt att somna i går kväll pga världens storm ute och orostankar kring bygget (faller den gamla granen nu? Håller presenningen på taket? Kommer dörrarna till orangeriet flyga upp av vinden?).
När det ljusnar ska jag kuska över till tomten och se om allt står kvar. GULP.

Det blev en stökig morgon med seg jag som kolasåsade mig upp, jakt efter borttappade vantar, leta-leta-leta och trötta barn som helst av allt vill stanna hemma och frukost-lunka.
En hel del tjat hade denna morgon i sitt sköte – tydligen. Alltså mer än vanligt.

Lämnade efter många turer barnen på förskola och skola och en fadd eftersmak av 100% o-go känsla letade sig fram i kroppen efter en jäktat på de små. Insikten om att ha varit väldigt mycket koooom igen nu – jag haaaaar sagt till huuuuundra gånger.
Men en fördel med att jobba hemifrån med sin partner (och inte jobba själv som jag gjorde förr) är ju att en kan sno åt sig en famn och vända skiten. “Kan vi skratta oss igenom denna dagen, tack?” sa jag till John när jag kom hem. Skratta åt den eventuella storm-kalabaliken på tomten och sedan fylla barnen med skratt och gos när de kommer hem.
Så det ska vi göra.

Wish us luck när vi går över till tomten strax.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar