Fyndat hos Fint o fult <3

Hej på er! Har varit lite torrt på bloggfronten här, men jag är fortfarande HELT slut efter Almedalen. Och så har vi haft mysigt besök att ett par kompisar, så jag   levt väldigt mycket IRL med andra ord.

Men jag kikar in här för att visa vad jag hittade hos Fint o fult!
Först och främst: ett bolster. Den har använts flitigt redan, mest på en filt under äppelträdet. Finns det något härligare än att släpa ut kuddar i gröngräset och slumra en stund? Nä, jag tror inte det.
Själva tusan att kidsen inte sover lunch längre, så en kunnat göra gemensam sak.

Förutom bolster så hittade jag små shorts till barnen. De kommer kunna ha dem LÄNGE! Och de rutiga blir prima över ett strumpbyxor till hösten. Hittade ett skärp också vilket var himla bra, eftersom mitt bruna skärp har gått sönder.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Emma

    Hej! Ska ha en E-fest när jag fyller 30 i oktober. Har googlat sönder kring tips på utklädnad och ditt blogginlägg från er E-fest är så skoj! Vet att det var ett tag sedan men har su möjlighet att kolla med hon som var engelsk konfekt hur hon gjorde sin ”hatt” ❤️ vore sååå snällt! Vill gärna klä ut mig till något som ingen annan gör 🙂 Med vänlig hälsning, Emma (Emma.olsson89@live.se)

    1. emmasundh

      Det var en kartong om jag inte minns fel! Stort lycka till och grattis i förskott!

Lämna ett svar