Färgsättning av huset – behöver hjeeeelp!

To view this content, you must be a member of Emma's Patreon at $3 or more
Already a qualifying Patreon member? Refresh to access this content.

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Nina

  Jag röstar på förslag 4 eller 5. Ingen bra motivering förutom att jag själv älskar de färgerna ihop. Plus att det röda runt fönstren tar upp det röda i husen i närheten. Så spännande att följa detta!

 2. Sara

  Åh, Nr 4 tyckte jag stack ut lite extra. ♥️

 3. Sophia

  Alltså klurigt att kommentera patreon-artiklar (läser dem i mobilen). Jag är särskilt svag för 3,4 & 6 eftersom jag är svårt förtjust i färgsättningar med minst tre färger. Såg en i grannskapet för någon dag sedan som hade målat sin farstu i två gröna nyanser och så en tredje på dörren. Allt smälte så fint ihop med fönster och foder! Tror vad du än väljer blir guld. Jag hade klurat över vad som är allra finast en grå, molntung novembermåndag. Allt ser ju fint ut i tjock snö och prunkande trädgård, men att färgerna är fina även tillsammans med gråbrun svensk höst – det är ju klurigare! (Exakt samma anledning som jag inte gillar färgen på vårt hus för övrigt, ser bara smutsigt ut nov-april ) KRAM

  1. emmasundh

   Tusen tack!

Lämna ett svar