Ett stycke måndagslista.

Hemkommen till ett soldränkt Stockholm, med doftande blomträd och ett
Vår helt enkelt. Och måndag och en ny vecka som breder ut sig, lite sisåhär:

  • – Måndagar innebär deadlines för moi, så resten av kvällen kommer spenderas med det. Och lite Game of Thrones.
  • – Imorgon, tisdag ska jag återse mina fabrikskamrater. Ska bli himlans roligt! Vi ska göra planer inför våren och styra upp saker inför ett par kommande evenemang. Som en wedding wednesday till exempel, där vi öppnar upp Vintagefabriken, bjuder på bubbel och låter dig klämma och känna på alla våra brudklänningar (vi har ett helt lager med brudklänningar som vi kommer sälja av).
  • – Torsdagen inleds med Family Living-frulle, Tradera-möte (inför Vintagebloppisen den 4 maj) och sedan kommer ni alla läsare få en inbjudan till något himla förträffligt (håll utkik).
  • – På torsdagkväll tycker jag att du ska svänga förbi vackra Midsommarkransen (här heter gatorna aprilgator, husen är gamla och vackra och det växer körsbärsträd lite här och var) och vår Vintagefabrik, för då kör vi och några butikskompisar Kransen-kväll. Det betyder att en hel rad grymma butiker, däribland Lyckliga gatan och Mimmi Staafs möbelmakeri, kommer att ha kvällsöppet, bjuda på godsaker och finfina erbjudanden.
  • – Till helgen ska jag ratta Vintagefabriken (kom förbi vettja) och så kommer vi ha vårsäsongens första möhippa. Så himlans roligt. Om jag hinner ska jag även försöka odla en aning. Längtar något gruvligt efter att skita ner händerna, gräva och plantera. Förra året anlade jag en liten köksträdgård  på innergården. Jag byggde den av några gamla byrålådor och lite annat skrot jag hittade på vinden, och alla grannar kunde sedan fylla den med basilika, koriander, persilja, ruccula och tomater. Sedan kunde vi skörda av den hela sommaren.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Lena i Wales

    Mycket på gång och spännande läsning, men tyvärr lite för långt bort för mej. Lycka till!

Lämna ett svar