Ett gammalt städskåp blir hem åt modern, inbyggd kyl och frys!

Det råder ett återbruks-pusslande utan dess med det begagnade köket på bygget.
Jag ögonmåttade ju köket pretty much när vi hämtade upp det hos förra ägaren (jo, men detta passar nog), och nu ska alltså varje sektion hitta sin plats.

Jag kan inte nog beskriva tillfredställelsen när saker och ting klaffar. Eller när en liksom kommer på hur en ska göra på bästa sätt. Som det där städskåpet (till höger i bilden ovan) som vi inte visste vad vi skulle göra med, och så kom vi ju på att vi så klart kunde återanvända det genom att bygga in kyl och frys.

Nu är ny kyl och frys på plats i ett väldigt gammalt städskåp, och kan vi ägna en minut åt att tänka på passformen! Hallå, perfekt!

Nu ska jag bara pussla ihop resten, måla skåpsdörren med linolja sisådär en fyra-fem gånger, sedan ska ni få se på grejer!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Esther

  Hej! Förlåt om jag är en partypooper nu, men se till att det finns luft runt om kylskåpet baktill och ovanpå, om ni inte redan tänkt på det, så det blir ventilerat. Risk annars att ni får en värmekapsel av sällan skådat slag. Risky, och kontraproduktivt för kylens effektivitet. Fick lära mig det när vi letade stommar till vårt gamla kök där det stått ett integrerat kyl/frys som pajjat och behövde bytas ut..

  1. emmasundh

   Bra info! Det finns gott om plats (och är öppet baktill)!

 2. Mathilda

  Ska ni ha en extra frys någonstans? Undrar hon med två frysar som båda är fulla.

Lämna ett svar