Ett sista vårskrik i outfit-form! #våruppror

emmasundh.com i samarbete med Myrorna

God morgon! Jag somnade tjongpang i går. Skulle ju svara på ett par mejl, lägga upp sista skälvande vårupproren och skriva jobb. Men jag bara somnade.
Och vaknade upp utvilad. Tack för det kroppen!

Innan vi börjar bada i vårknalliga outfits så vill jag säga TACK! Tack för att ni fyllt hastaggen #våruppror med färg, tack för att ni deltagit och tack till Myrorna som står för presentkort. Nu avslutar vi årets våruppror, men ni får så klart fortsätta att fylla hashtaggen med inspirerande knall.

Vem får det sista presentkortet från Myrorna då?
Det ska ni få veta alldeles strax, men först tycker jag vi fyller ögonen med några av veckans #våruppror-favoriter (spana in deras inspirerande konton på Instagram vettja!):

  

@typiskt_elli & min fantastiska kompis @stilkontot_

  

 

Och vinnaren av presentkort från Myrorna? @klassicisten som klär sig i klarrött i Palmhuset i Göteborg! Stort grattis! Och än en gång, tack alla som deltagit i årets våruppror.
Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Josefinfint

  Så värdiga våroutfits! Hann inte vara m speciellt mkt i år men får väl ta igen det när den snöfria våren kommer. Tack för den fina presenten! I de plaggen kan ju Artur representera våruppror året runt!

  1. emmasundh

   Hoppas så att du gillar =) Kram Emma

 2. Mia

  Helt OT för detta inlägg, men jag tycker du kan lyfta fram middagsklubben lite mera, den är ju jättebra! Kanske typ en sida/flik/rubrik som heter Vegetariska middagsklubben där alla recept finns listade och länkade så att det blir mera lättöverskådligt och man inte behöver scrolla igenom alla för att hitta recepten i början? Tack för en jättebra blogg!

  1. emmasundh

   SMART! klart jag ska göra detta! Kram och tack!

 3. Snickis-Sara

  Gud, jag måste också börja klä mig i färg och mönster. Blir glad av att se allihop!

 4. Pauline

  Så fint at du arrangerer Våruppror Emma! Setter farge på hverdagen.

  1. emmasundh

   Tack! Och tack till alla som är med och fyller feeden med färg! kRam e

Lämna ett svar