En fyndad tyllkjol

tyllkjol by emmas vintage

Den här puffiga saken hittade jag på Vintagemässan i Malmö. Jag har ju haft ett tjog tyllkjolar genom åren, men den här toppar nog dem alla.
Fluffar under var kjol i sommar. Var så säker.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Astrid

  Åh, den var ju helt ljuvlig!

 2. Johanna Karlsson

  Åh men så vacker!
  Ville bara posta ett litet hej. Har läst din blogg ett tag och den är min absoluta favorit! En riktig lantis från Småland är jag, men du får Midsommarkransen att låta så mysigt så jag nästan vill flytta till Stockholm. I varje fall så åker jag och familjen på spontansemester till Stockholm över midsommar. Svägerskan har nyligen bytt lägenhet där och gissa om jag blev överlycklig när jag igår förstod att den ligger i självaste Midsommarkransen! Ett besök på Vintagefabriken får det så klart bli imorgon. Tack för finaste bloggen. Kram från en som är alldeles pirrig över att åka till Midsommarkransen 😉

 3. Emelie

  Den va ju så där vacker så man vill ha den hängandes framme när man inte har den på:)

 4. Jenny

  Av Torget 11? Isf har jag provat den för ca ett halvår sen. Dock är jag gravid & mina höfter hade blivit bra mkt bredare så med sorg i mitt hjärta fick den hängas tillbaka med tanken att höfterna inte skulle gå tillbaka till sina vanliga mått.

  Men se där, då hamnade den i rättan vintagehänder, grattis till dig 🙂

 5. Hanna - Tant Ruth

  Åh vilken ljuvlig!
  Stort tack för en mycket inspirerande blogg! Hoppas ni får en härlig midsommar och lite lata dagar… 🙂
  kram Hanna

Lämna ett svar