Den där fyndade overallen!

Nämen alltså det går ju jättemycket framåt med vabben, hahaha.
Eh, nej.
Allt jobb ligger fem dagar back och orangeriets väggar som vi hoppats få klart i söndags är inte klart ännu. Men så är det ibland, inte mycket att göra åt. Bara att glida med i att måla kartong, pyssla smällkarameller av tidningspapper och titta på Spirit på Netflix.
Men jag ger er en outfit som jag utlovat (och som jag hann plåta innan vabben), nämligen en overall som jag köpte på Myrorna i Göteborg.

Ni som varit med mig på bloggen länge vet ju att jag sportade shortsig jumpsuit för sisådär en tio år sedan, och nu är jag på’t igen. Jag återbrukar min egen stil så att säga. Fast långversion. Lite mer arbetsklädd, men stadigt lätt att välja outfit så att säga.
Och 100% begagnat så klart. Som alltid.

Vad tycks?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Amanda

    PERFEKTA overallen!!

    1. emmasundh

      ELLER HUR!

Lämna ett svar