Den 6 juni.

Den 6:e juni är ett alldeles speciellt datum för mig. För fem år sedan precis just i dag så gifte jag mig med John ute på Barnens ö. Med liljekonvaljer i håret och en hög med viktiga vänner vid vår sida.

Bästa bilden. Gär står vi redo att hoppa upp i luften. Så klart.

Varje år, den 6 juni, firar vi vår bröllopsdag genom att cykla ut till Djurgården. Till en alldeles speciell plats.

Här skålar vi i champagne tillsammans med våra vänner. Käkar jordgubbar, altar oss och spelar brännboll.
Men inte i år. När vi firar 5-årig bröllopsdag så gör vi ett litet undantag. Åker hem till Värmland för en lathelg på landet. Fika i den prunkande trädgården, spela yatsy på verandan, lyssna på åskan som ska dra in på lördag, grilla ungefär hela tiden och ta djupa andetag i den regndränkta luften.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. Grattis på bröllopsdagen! Härligt och sprudlande foto från er stora dag. Hoppas att ni får en skön och avkopplande helg i de värmländska skogarna.

  2. Grattis & njut av Värmland! Är själv gift med en Värmlandspöjk. Fina grejer det där med Värmlänningar! 😉 Kram från en läsare

  3. Grattis på er bröllopsdag! <3 Vilka fina foton du visar oss läsare!

  4. Kan vi inte få se lite mer av din bröllopsklänning?

  5. Underbart! Stort grattis på bröllopsdagen!!!! Vi ska fira 25-årig bröllopsdag, silverbröllp i november. Om allt går bra, min man är svårt cancersjuk, men vi hoppas………………. Njut av er lycka och ta till vara alla lyckliga år som ligger framför er och ta hand om varandra!

    1. Hoppas ni får/fick en underbar dag fina du!

Kommentera

Stäng meny