Dags att kavla upp ärmarna!

– reklam för egen verksamhet – 

Så kom hösten 2020 och det är dags att kavla upp ärmarna. Dels för att tiden tickar, men också för att vi ska kunna stöpa om den här perioden i rätt, hållbar form.
Just precis nu pratar om corona-kris, vilket så klart är rimligt eftersom krisen är här och nu, men vi missar att samtidigt försöka veja en kraftigare, farligare och mer permanent kris. Klimatkrisen.
En kris vars konsekvens också kan innebära fler pandemier.

Det finns många sätt att göra skillnad. Att påverka. Och att vara på rätt sida om historien.
Veva igång ditt engagemang genom att prata om klimatet, lyft och aktualisera. Gå med i Klimatklubben, antingen via sociala medier, eller i någon av alla lokalklubbar som finns.

Vill du veta mer om klimatet? Hur klimatet påverkar vårt samhälle? Hur vårt samhälle påverkar klimatet? Hur vi lever i dag – och hur vi skulle behöva leva? Hur en kan engagera sig (engagemang kan se såååå olika ut)? Och det mest intressanta: Rättviseaspekten av klimatfrågan!
Då vill jag tipsa om att boken “Gör skilland – från klimatångest till handlingskraft” och även färska “Klimatasken – stora förändringar i litet format” som finnas att köpa via emmasundh.se.
Köp till dig själv eller ge bort till någon som du vill hålla i handen när klimatfrågan viner om öronen,

Slut på reklam. Men icke slut på engagemang.
För detta måste vi ju fixa, eller hur? Vi kan ju inte lägga walk over och säga till nästa generation att vi hade annat för oss. Vi vet för mycket för att inte göra något, eller hur?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar