Covergirl & covercat

Hemma i HSB emmas vintage

Volia! Jag och katten Sockan frontar omslaget på tidningen “Hemma i HSB”. I tidningen berättar jag om när vi flyttade in i vår lägenhet och så slår jag ett slag för kompisflytthjälpen.
Och så är ju Sockan med. Underbara katt. Han traskade vant in i bild, nosade på alla blixtar och ville vara med. Det är inte första gången om man säger så.
För någon vecka sedan plåtade jag ett jobb där han är med i varenda bild. Covercat alltså. Det är bara en tidsfråga innan han börjar med divalater …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Sandra

  Sockan ger mig kattlängtan <3

 2. Linda

  Jag hittade hit p.g.a den tidningen. Hej hej!

 3. Stina

  Åh inte visste jag att du bloggade, läst igenom allt och tittat på bilder på Sockan, vad fina bilder du tagit! Coolt att han är med på omslag, jag har plågat honom rätt rejält med diverse fotosessions genom åren 😛 Han är otroligt fotogenic, inte alla katter som är det 🙂
  http://www.katthemmet.nu/katter/vara-katter/2006/sockan.aspx
  Vet inte om jag länkat detta till er förrut, men så här såg han ut när han kom till katthemmet..
  Kul att se att det går bra med Sockan, det värmer i mig att han har det bra även om det är jääääättttejobbigt att han är borta och inte slickar mig i näsan och kurrar, bara ljudet av tassar mot golv saknar jag.
  En riktig charmör är han!!
  Tack för att ni tar hand om honom så fint, numera kändiskatten! Mvh Stina

 4. Ellen Lindberg

  Den där fick vi hem i brevlådan i veckan! Brukar alltid kasta den med en gång utan att öppna den (tråkigt men sant), men denna gång slet jag upp den för att läsa om dig. Så fint omslag dessutom!

Lämna ett svar