Bokjox, framtiden, fir-middag och Värmland

God kväll på er!
Alltså snart, snaaaart, har jag livet åter. Det står bara lite bokjox mellan mig och bloggen just nu. Tre av fyra böcker är under redigering, men den fjärde behövde vi mala ett varv till. Så det står på denna veckas agenda.
Känns som jag bara lägger upp sådana här listor just nu, men håll ut – snart är jag tillbaka. Och då ska jag berätta lite om framtiden.

Vad jag ska göra mer?
måndag. ja, alltså det som är kvar av den ska ägnas åt bokskriveri. Jag är ju nattmänniska, så just precis nu börjar ju min hjärna fungera till fullo (dagarna är mer en uppladdning).

tisdag. imorgon bitti ska jag pipa till ett växthus söder om stan för att bli plåtad för en tidning. Ska bli kul Därefter blir det bok-möljning.

onsdag. helt sinnessjuk dag, fylld av möten, besök i riksdagen, lite klimatklubben-planering och därefter ska jag, Maria och Johanna fira att vi lämnat bokmanus! Och det gör vi med middag och efterföljande releasefest av den nya boken “Upphettning“.

torsdag. styra upp livet, plåta ett samarbete och kanske gå på Antikmässan?

fredag. Tåg mot Värmland! Ska hem till mamma och pappa, pyssla om mamma som är krasslig och se om det finns svamp i skogen.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar