Bara ligga lite ner här.

Halloj från dagens kontor.
Jajemänsan, i dag knapprar jag jobb och blogg från sängen.
Egentligen skulle jag och Emily ha filmat ett jobb hemma hos mig i dag, men det fick skjutas upp vilket passade ganska bra. Jag är nämligen supermegaförkyld, ont i halsen och känner mig riktigt risig. Att lämna barnen på förskolan i morse var lite av en pärs rent fysiskt.

Jag kom hem helt vimmelkantig, tog en Ipren och förberedde filmning, men när jobbet blev framflyttat la jag mig här och kände efter. Är ganska dålig på att känna efter vanligtvis, men när jag väl gjorde det insåg jag att det är här jag ska stanna. Hela dagen. Pratade med Emily i telefon och hon beordrade mig att stanna i sängen. Så skönt när någon säger så där, eller hur? När en liksom slipper fundera själv och ha en dialog med sin duktiga flicka, vettet och förståendet.

Åter imorgon. Och då ska jag vara frisk, för då blir det flott event på Stockholms stadsmission. Ses vi där?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så viktigt att ha folk omkring sig som kan säga att man ska vila (och inte bara alltid hejar att man fixar lite till när man faktiskt inte gör det)!

  2. Åh jag önskar jag hade kunnat komma på ert event idag!! Tyvärr sätter maj-månaden-då-allt-ska-hända-och-firas-och-avslutas p för det 🙁 Jag är med er i tanken från dotterns dans-genrep inne i stan.
    Varmaste kramar

    1. Hahaha, ja, ALLT händer verkligen precis just nu. Galna tid!

Kommentera

Stäng meny