Är det i dag det händer?

Snön yr utanför fönstret och så fort en släpper ut sin nästipp i kylan är det som att hela ansiktet fryser fast. Det är snöstorm i Stockholm och jag undrar om det kanske är dags att dra i gång årets #våruppror.

Vad säger ni? Är ni taggade?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Ellen

  jaaaaaaa!! malmö har ingen snö men det är ISKALLT och blåsigt och jag önskar mig vår mest hela tiden.

 2. Julia

  Ja! I år tänker jag köra all in!

 3. Elin

  Jaaa!!!

 4. Sara

  Nääää!!! Det är dags att njuta av en vinter som vi inte haft på flera år! Tids nog kommer våren. Iallafall njuter jag nu av att ta vara på det vackra vita, härligt bitande. För att om mindre än två månader vända ansiktet mot solen, vila ögonen på snödroppar, scillor och krokus.

Lämna ett svar