And the winner is …

IMG_3655s

Några dagar för sent på grund av bebishärj:
Då var det – ÄNTLIGEN — dags att kora vinnaren i den årliga cykeltävlingen! Den lyckliga ärta som tar hem en sprillans ny cykel från Stålhästen (värde 3 595 kr) är … trumvirvel … fanfar … och konfettiregn:
@thildaingakristina

Min motivering: Fastnade likt Håkans strumpor i kolan (ref. Sunes jul) för din vers och kunde inte få den ur knoppen. Jag vill bo i din hjärna!

“Ååååå backar upp och backar ner, jag både behöver och vill ha en Stålis som ni ser! Flyttar ju norrut till Jämtland om en stund(!!!), och kommer bo längs med berget, kanske brantaste backen i Östersund! I nöd och i lust vi varandra ska älska, trampa till kneg eller av fjällen bli frälsta! Och därtill nyss student och i fickorna hål, snälla ge mig en present av stål!”

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Linnea

    Hej!

    Jag vill börja med att tacka för en härlig och inspirerande blogg! Sen vill tipsa om vår webshop med barnkläder och vuxenaccessoarer i återbrukat retrotyg, där all vinst går till att hjälpa människor i utsatthet, som exempelvis hemlöshet, missbruk, långtidsarbetslöshet eller psykisk/fysisk ohälsa.

    Vi finns även på Facebook och Instagram som Butik Bravo Umeå

    Må gott!

Lämna ett svar