5 x #nätkärlek

Jag har fått så himla många fina mejl och kommentarer under parollen #nätkärlek de senaste dagarna. I mitt hjärta bultar tropisk värme just nu. Jag är så rörd och tacksam för att jag har er fantastiska läsare. Bjuder på fem #nätkärlek-mejl här …

1.
Hejsan!
I tiden för #nätkärleks-driven blir jag också påverkad att våga mig på ett uppmuntrande mail.
Upptäckte din blogg genom instagram ( följer dig där) och vill bara upplysa och tacka dig för de solstrålar jag får ta del av genom att titta på dina vackra bilder, din fina frisyr och dina glädjesmittande ögon. Jag skulle nästan kalla dig för mitt dagliga vitaminpiller som påverkar mig i positiv anda. Piffande, puffande, läppstiftande och leende!
Tack för att jag får ta del!

2.
Jag känner inte dig men jag måste bara berätta om hur mycket jag tycker om dig. Du verkar vara en så himla fin, ödmjuk och fantastisk person. En sådan som man önskar att man kände, att man hade som vän och som man delade alla möjliga hemligheter med. Jag vill bara att du ska veta att du är omtyckt och uppskattad. Tack för att jag får känna dig på håll!

3.
I en värld full av osäkerhet, olycka, krig, elände och olycklig kärlek så är det tur att eldflugor som du finns. Du lyser upp vart du än är och du får alla omkring dig att lysa lika starkt som du. Det är en egenskap få förunnat. Tack för att du lyser när allt verkar mörkt.

4.
Jag vill bara säga att jag tycker att du är en fantastisk, feministisk förebild. Jag minns att du skrev en gång att du förtjänar respekt även om du har rosetter på skorna. Att du inte ska behöva en maktkavaj för att bli tagen på allvar. Det där har gjort att jag sträckt på mig många gånger och känt mig stark. Tack för dig.

5.
Hej Emma!  Jag tycker du verkar vara så himlans fin och bra.  Jag hittade din blogg för någon månad sedan och har sedan dess följt den slaviskt och likaså din instagram. Du är som tagen ur min dröm. Vackra håret, helt fantastiska klänningar och sådär helt igenom underbar.
Jag blir glad av att läsa din blogg, jag tycker fantastiskt mycket om dina foton och hur de redigerar dem. Jag refererar ofta till dig när jag beskriver någonting. Typ “Jo, men Emma, du vet, Emmas vintage, hon har så himlans fina klänningar” eller “Jo, Emma med Emmas vintage har målat sina stolar jättehäftigt i köket”.
Jag tycker du verkar vara otroligt häftig och bra. Och ibland tror jag att vi är rätt dåliga på att visa uppskattning för varandra. Vi säger det mycket sällan till den personen och därför vill jag göra det nu.
Du verkar vara så himlans bra och fin.
Kram
Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Josefin Holmgren

    ❤❤❤

  2. Madeleine

    Så himla fint. Och jag håller med om de mejl du har fått, du har en helmysig blogg som passar bra just nu när både sonen och jag är sjuka.

Lämna ett svar