5. Tell us about a fashion piece that makes you feel strong.

Om lucka 4 i Emily Dahls eminenta julkalender (läs hur du deltar i “berätta om”-kalendern här) handlade om hur kärleksfullt jag vårdar mina kläder, så är lucka 5 en ren   kärleksförklaring. Närmare bestämt till ett plagg. Uppdraget lyder som följer:
5. Berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark. 

Min cirkusdräkt.
Om jag var en superhjälte skulle jag åka berg-och-dal-bana fram i den här, spraka i gång loopar, äta sockervadd och strö konfetti runt mig.  Min superkraft skulle vara att jag var ett tivoli. Troligtvis skulle det vara någon form av skottpeng på mig eftersom jag inser att det låter väl drypande överpepp (mår lite illa nu), men what a hell, jag skulle ha förbannat roligt.
Alltid när jag bär min cirkusdräkt är det som att alla fester blir lite roligare, festivalerna tar ett steg mot crescendo och jag vill dansa (och uppenbarligen) hoppa Paris-gator (och Luxembourgträdgården) fram. Inget kan stoppa mig när jag bär min cirkusdräkt.

cirkusdräkt paris by emmas vintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hanna

    Cirkusdräkten är jättefin och rolig 🙂

Lämna ett svar