30% på Ekotjusigt.se till alla Emmasvintage-läsare

IMG_0822-2

God morgon!
Medan jag sakta (med betoning på S A K T A) vaknar upp, så har jag en liten fredagsfir-nyhet till er.
Under min graviditet (som i mångt och mycket spenderats i sängen på grund av allehanda krämpor så har jag dammsugit internet. Vid något tillfälle sa jag till John att nu var Internet slut. Jag hade upptäckt alla hörn, skrymslen och vrår. Klartt!

En extra noggrant undersökt vrå av internet blev (obviously) den för ekologiska barngrejer. Eftersom jag inte kunnat gå så har jag klickat hem allt från leksaker, täcken, nappar, barnkläder, amningsbehåar till nappflaskor, våtservetter och termosar för mjölkersättning från ål majti internetz. Det har bunkrats upp med ekologiskt kan man lugnt säga.

En favorit blev snabbt personliga, urgulliga och bra:iga Ekotjusigt.se, därför har jag fixat en rabattkod som ger alla Emmasvintage.se-läsare 30% rabatt.
Bra va?

För att ta del av erbjudandet: Ange EMMASVINTAGE när du handlar.
Erbjudandet gäller till och med 31 mars 2015.

Ekologiskt for the winn och trevlig fredagsshopping gullisar!

 

Emmasvintage.se i samarbete med Ekotjusigt.se

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Malin

  Åh vad fina saker det fanns där! Hur länge gäller rabatten?

  1. emmasundh

   Åh, glömde skriva ut. Till den sista mars =)
   Kram emma

 2. Ulrika

  Tack Emma! Nu har jag klickat hem en amningsbehå och blöjkräm 🙂 Denna sida hade jag inte besökt tidigare men däremot Ekokul och Ekoleko. Tänk vad bra saker det finns! 🙂
  Hoppas lillen dyker upp snart 🙂 Min var planerad till 23 mars men eftersom det är en envis liten rackare och inte har vänt på sig än trots försök från läkare blir det planerat kejsarsnitt den 18 mars. Nedräkning även här 🙂

  Ha det gott!

 3. Kerstin

  Beställde så fina grejer på en gång, tack! Har bf dagen efter dig, lycka till med allt!

 4. Karin

  Tack vad fint erbjudandet. Gäller det allt på sortimentet och för obegränsad summa?

 5. Elin

  Åh, så passligt! Ska verkligen utnyttjas. Den tackar vi för. Lycka nu till med förlossning och er lilla cirkus, så spännande! Kram / Elin

 6. Johanna

  Men hur bra är du människa?! Nu fick jag en jättebra anledning att faktiskt köpa sånt som jag skjutit upp in i det sista. Tack för all pepp som du ovetandes givit mig under din (och min) graviditet!

 7. Johanna

  Åh jösses vad fint! Måste definitivt kolla in.

 8. Hanna

  Har Cirkus kommit??? Hoppas, hoppas!!! 😀 Puss!

 9. Hanna

  HAR BEBISEN KOMMIT?!?! Hoppas!!!!

 10. Emma

  Tusen gånger tack för rabatten! Passade ypperligt då jag (och min rygg) länge gått och suktat efter en ergobaby bärsele (har en femmånaders som inte nöjer sig om han inte blir kringburen)! Hoppas Cirkus kommer snart – ni har så mycket att se fram emot! Varmt lycka till!

 11. Ida

  Åh, nu gissar jag att cirkus är här!!! <3

Lämna ett svar