293 dagar sedan.

picknickparty vintageparty by emma sundh

För 293 dagar sedan, den 6 juni 2012, packade jag väskorna och gjorde något jag aldrig gjort tidigare. Påbörja boken Vintageparty. Då var det så hemligt att jag knappt vågade viska planerna.
Denna bok påbörjades under ett alldeles speciellt träd ute på Djurgården i Stockholm tillsammans med Volang-Linda, Vintageprylar-Louise och fotograferna Martina Ankarfyr och Anna Larsson.

Under just detta träd brukar nämligen jag, John och våra vänner ses varje år just den 6 juni. Vi picknickar, skålar, spelar brännboll eller bara ligger och latar oss på en filt.
Förutom att vi är nationaldagslediga, så är det även min och Johns bröllopsdag. Och det firar vi just så här, med ett picknickparty.

Nu har vårt lilla picknickparty blivit inspiration för ett av kapitlen i boken Vintageparty som släpps i morgon, den 27 mars 2013.  En bok liksom. Skepp å hoj på den.
Och det tar liksom inte riktigt slut där. I morgon bitti kommer vi bjuda på ännu en surprise. I väntan på att den hemligheten avslöjas tänkte jag bjuda på några bilder som jag tog bakom kulisserna på bok-plåtningen. För visst behöver vi en dos ligga-och-lata-på-picknick-filten-bilder?

retro radio picknickparty vintageparty by emma sundh

cykel by emma sundh

flowers by emma sundh

krocket by emma sundh

Absolutlisen och min vän Erik. 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Hanna

  Sommarfeeling deluxe!!! Önskar så att jag var en del av ert gäng och fick suga i mig all energi som ni har! Ni är helt klart bäst! (nånsin funderat på att bli mentor/coach för nån som behöver och vill ha lite extra pepp på att göra det där man egentligen vill..?)

 2. Ina den Fina

  Nämen, ännu fler avslöjanden? thihi! pöss från ystad

 3. Josefine

  Härliga bilder! Jag hittade faktiskt din bok redan idag på akademibokhandeln i liljeholmen. Jag tjuvläste den länge men eftersom jag har beställt den från bokus så får jag ge mig till tåls innan den kommer hem och jag får läsa den på riktigt. Men det lilla jag hann läsa var underbart så nu är jag otroligt pepp på att få läsa resten och ta del av alla bra tips så att jag kan anordna den perfekta festen i vår!! Tack för en väldigt härlig blogg =)

 4. Synne

  Åh, perfekt timing på slike sommerbilder! Jeg kan nesten kjenne lukta av varmt gress og solstråler!

 5. Lisen

  Åh! Det var en så himla rolig och bra dag!

 6. Johanna

  Den mintgröna skrivmaskinen är ju helt, helt underbar. Har du något bra tips vart man kan köpa en sådan? Jag har letat på blocket och tradera men hittar inga sådana fina.

Lämna ett svar