25% rabatt minsann!

Med nio dagar kvar till julafton skakar jag fram ett litet bokerbjudande till alla er gullisar! Just får du 25% rabatt på den faktaspäckade boken “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” och den rappa boksamlingen “Klimatasken – stora förändringar i litet format”.

Om “Gör skillnad” är en crash course i klimatfrågan, där kapitlen guidar dig genom ämnen som mode, transporter, boende, mat och beteende (med ett par vassa klimatglasögon på nästippen), så djupdyker Klimatasken i ämnen som rättvisa, normer och hur vi kan påverka samhället vi lever i.

Slå till på en bok eller två med koden JUL2021 i min lilla shop. Erbjudandet gäller fram till fredag, så lägger jag böckerna på lådan under helgen. Går så klart att få signerad eller med en personlig hälsning ogg!

GOD JUL!

Ps. Passa på att ge bort klimatengagemang i jul. Många organisationer erbjuder gåvobevis, så även Klimatklubben som jag driver tillsammans med ett gäng fantastiska!
Klimatklubben är en helt ideell organisation och vi som jobbar med Klimatklubben har så många idéer på vänt. Idéer för hur vi kan öka klimatengagemanget i samhället, sprida klimatfakta och bända strålkastarljuset mot just klimat och omställning. Ekonomiska muskler vid sidan av vår vilja av stål gör MYCKET. Så – ge bort ett gåvobevis i jul!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar