Workshop, keramik och podd

Hej måndag. Vilken konstig värld vi befinner oss i. Jag sitter med näsan djupt ner i nyhetsrapporteringen och försöker få saker och ting gjorda.
Hur mår ni därute?

Den här veckan är det sportlov i Värmland, men det blir mer av en sportlovs-weekend kan en säga. Att driva eget – med fokus på klimat – i kombination med pandemi har varit liiiiite av en utmaning. Så vi kör full fart med jobb fram till onsdag här. Två poddavsnitt av Plan B-podden ska klippas, jag ska göra en intervju, lämna ett skrivjobb, svara på mejl.  Komma i fas.

På torsdag är vi lediga och ska maxa på med barnhäng lite skönt oplanerat. Kanske åka skidor, skridskor i Mariebergsskogen eller nere på sjön, besöka Värmlands museum (såg att de hade marmoreringskurser och bokbinderi (!) för barn i skaparverkstad) eller gå på bibblan. Kidsen tar läsborgarmärken just nu, så de är mer än taggade på att låna böcker. Samt älskar Karlstads stadsbibliotek. När jag var liten åkte alltid jag, min syster och min pappa dit. Fikade i cafeterian där vi köpte arraksbollar som vi aldrig orkade äta upp.  Pappa slog varsamt in halva arraksbollar i servetter och tog med sig hem, och så kunde en gå och nalla ur kylskåpet i tid och otid.

Läslusten har väckts till liv här, så osportsliga som vi är så kanske vi helt sonika tar läslov.
Däremellan ska vi försöka få klart väggar och innerväggar i orangeriet, och sätta datum för våren och sommarens workshops som vi ska ha på bygget.
Och på fredag ska jag gå på keramikkurs på Skafferiet. Ursäkta, men HUR TREVLIGT!
Jag ska gå med en kompis och har förvarnat henne om att ta med öronproppar för jag kommer snacka hål i hövve på henne.

Vad ska ni göra i veckan?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar