Vill du vara med och skapa framtiden? Cirkulär popup i Stockholm coming up!

Cirkulär popup – mitt i spenaten i Stockholm? Vill du vara med?

 

Tänk dig en urban, cirkulär popup mitt i spenaten i ett bubblande sommar-Stockholm!
Visst låter det underbart? JA!

Och precis detta jobbar jag och Maria Soxbo med just nu.
Ja, vi lanserade preis en cirkulär popup (som vi så klart fortsätter att jobba med), men vissa projekt är liksom LITE FÖR ROLIGA att tacka nej till. Och vem kan motstå att skapa en cirkulär popup i sin gamla hemstad? Inte jag i alla fall.

TYVÄRR får vi inte avslöja för mycket just nu, men vi kan ju säga som så här:
Tillsammans med ett fantastiskt team håller vi på att förverkliga inget mindre än ett storhetsvansinne.
En temporär stadsdel som visar framtidens stad – så som den borde se ut (orka vänta på omställningen om en kan GÖRA DEN?). Barer, restauranger, grönska, återbruk och så klart (vår specialitet): cirkulär popup!

Från juni till september ska vi fylla den cirkulära popup:en med utvald secondhand, remake, reparationer, resurs-, svinn- och spillsmart. Och kanske dig?

Denna gången har vi inte en kommun i ryggen (som vi haft i tidigare projekt). Känns lite tomt (älskar kommuner!) och de ekonomiska resurserna är begränsade. Men! Det ger oss möjlighet att testa nytt, vi har friare tyglar och kan göra det vi gör bäst: trolla med knäna. Vi kan göra lite som vi vill, med vem/vilka vi vill och dessutom bjuda in er i att förverkliga detta.

Så nu kommer en inbjudan!

Vi söker cirkulära aktörer (kanske syr du remake i hemmets vrå och bara längtar efter att visa dina alster eller så driver du vintagebutik någonstans i Sverige och vill testa en Stockholms-filial under en vecka eller två).
Vi söker också volontärer och möjliggörare till vår cirkulära popup i Stockholm. Vill du vara med och testa framtiden, volontära som butikspersonal eller har du – genom din arbetsplats – massor av byggmaterial som vi kan använda. Då behöver vi dig!

HÄR finns en snajdig länk där du kan anmäla intresse att vara med på ett hörn. Hoppas att du anmäler dig, för vi vill så gärna göra detta till vårt (ditt och mitt) gemensamma projekt. Som sagt, orka vänta på omställingen. Let’s göra den istället.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar