vecka 37

“Det finaste en har sätter en på bordet” var det en av er som skrev när jag vände och vred på det här med att ha katten på bordet. Eller snarare: lära katten att INTE vara på bordet.
Embrace:ar det big time nu som synes.

Men det var inte det jag skulle kika in här för att säga, utan tänkte berätta lite om den kommande veckan. För NU händer det grejer kan jag lova, hahaha.

måndag. Jag och Johanna gästar Nyhetsmorgon för att snacka om boken “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”! Ratta in TV4 vettja! Jag har fått svinmånga finnar lagom till TV-framträdandet. Classic! Vettetusan var de kom ifrån, men de kanske också ville vara med i TV?

tisdag. På förmiddagen ska jag hålla en liten föreläsning på en folkhögskola och på kvällen blir det releasefest för boken “Gör skillnad” på underbara Bee Urban! Här ska firas!

onsdag. Jobba hemifrån och styra upp lajf. Blogga i kapp, betala räkningar, fixa bokföring, svara på mejl, styra upp föreläsningar och kirra några deadlines. Och ratta Klimatklubben så klart.

torsdag. På torsdag gästar jag, Johanna och Maria Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan. Det bjuds på lunch och så snackar vi klimat – hur vi kan ställa om och vad vi vinner på att ställa om. Och så kan en köpa ett signerat exemplar av boken. Anmäl dig här vettja! Hoppas vi ses!

fredag. Piper till Gotland! Yup! Till torpet, trädgården och fixet – mitt i allt bokhärj! Denna gång har vi hyrt en elbil för att ta oss till torpet. Ska bli så spännande att testa.

lördag. Skörda, skörda, skörda! Tror att det mesta har torkat bort i trädgården tyvärr, men någon liten potatis ska vi väl få upp hoppas jag. Och något litet päron kanske kan ge någon päronmarmelad med ingefära.

söndag. Mysa på torpet och kanske baka äppelkaka?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Johanna

    Jag hade en katt som precis visste att han inte fick vara på bordet men var ändå. Katter gör som de vill och lyder när det passar dem men det är charmen med dem.

Lämna ett svar