Vårens trender – som bok!

IMG_8542

Lika fascinerad som jag är av historia (hej, totalt besatt) och vintage, lika hängivet nördig är jag av dagens trender. Hur de skapas, hänger ihop med vår tidsanda och historia.

Därför är jag lite extra stolt över att jag har fått vara med och göra säsongens finaste modebok. Det är Aftonbladets The You Way som ger ut en hel bok om vårens trender och historien bakom dem (som jag har skrivit). Boken är ett tidsdokument av 2015 och guidar till vårens trender inom mode, skönhet, dofter, frisyrer, stilar och ja, you name it.

IMG_8558

Allt stört fint formgivet och illustrerat, och med magiska modebilder.

IMG_8564

Och gjord av en rad grymma stylister och skribenter (bland annat min megaskickliga ex-kollega från Damernas Värld, Sofie Zettergren).

En coffee table book helt enkelt, full av läsning och tittning. Och för att inte tala om samlarkänslan. Jag hoppas innerligt att det kommer göras fler sådana här, så kan man stapla dem på hög i bokhyllan. En hög med tidsdokument.

Missa inte denna fina bok om du – liksom jag – tycker det är mäkta intressant med trender. IMG_8581

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Josefine

    Åh, ser ju superfin ut! Var hittar en denna?

  2. Frida

    Vem är det som illustrerat den? Så himla fint gjort ju!

Lämna ett svar