Tillbaka – i guldkappa

Efter två dagars radioskugga (stora deadline-högar, sjukhus-besök (inget allvarligt, bara koll) och en gnutta energibrist) är jag tillbaka med bravur. I guldkappa. Flott ska det vara.

Och fräsig brosch.

Det var som att ögonen höll på att sprängas när jag fick syn på den här kappan hos megatrevliga Good old vintageMalmö vintagemässa. Klart att värmlänningen måste köpa sig en kappa – i guld.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Fin!

  2. Klart man ska återvända med stil! Om man nu kan kalla det återvända. Knappt varit borta.

  3. Toppensnygg! Jag kan tipsa om att bland morgonrockarna på loppis kan man göra kappfynd av liknande slag. Jag har en hittat en älsklings”kappa” där i mörkgrön sammet, egentligen är det en morgonrock men det är det bara jag som vet….//Sanna

  4. Hej!

    Såg dig på Vintagemässan men då visste jag ingenting om dig, Vintagefabriken eller vintage-världen egentligen 😀 Jag stod i ett bås längre ner för Rags to Riches (som inte har något med vintage att göra, utan märkeskläder, därför jag inte är så insatt haha) och kommer ihåg att jag såg dig i den rosa klänningen och tänkte “åhh en sån klänning vill jag också ha!” så himla fin! Sen av en slump när jag googlade “Vintagemässan Malmö 2014” så hamnade jag här på din blogg, kul! 😀 Känner att jag behöver lite vintage-inspiration i min vardag. Den känns för… modern och trist? Så nu har du en ny följare här på bloggen, ser fram emot att inspireras 😀

  5. Uldkappa? 😉 #rubriken
    <3

Kommentera

Stäng meny