Ställ en fråga vettja!

Nämen hej på er!
Det är måndag, vi är friska, solen skiner och jag är så taggad på att hugga tag i den här veckan. Hur mår ni?

Det har ju varit ett par rejält stökiga veckor, jag har knappt vetat vad som varit upp och vad som varit ner, vad jag bloggat om och inte. Så jag tänkte röja rent genom en rejäl frågestund. Jag har såååå många blogginlägg som jag vill ha ut, så mycket att berätta, visa, snacka om, men tycker så klart att det är roligare om era röster hörs.
Så, vad vill ni veta? Och kanske har du något önkseinlägg på lut?

Ställ alla er frågor här i kommentarsfältet eller skicka ett mejl till sundh.emma@gmail.com.

Wii, vad roligt det ska bli!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Jag läser gärna fler inlägg om din inredning och ert tillfälliga boende! Och så är det såklart spännande att höra om era husplaner och hur långt ni kommit där 🙂 Och!! Höra hur du gjorde det underbara mönstret på brödet!

 2. Jag är så nyfiken på ert nuvarande boende! Hur ser det ut? Hur får ni plats? Vad har ni för smarta compact living tips? Känns det som hemma? Vad blir ni galna på?
  Kram!

 3. Jag vill veta allt allt allt om kompostering! Hur tar man tillvara på allt från avsågade grenar, nedfallna pinnar, bortrensat ogräs till matavfall? Vad krävs för att det ska bli fin odlingsjord och näring, t ex typ av kärl, tillbehör, hantering, utrymme osv osv. Tänker att ni har erfarenhet av detta från Gotland och säkert tänker i de banorna i er kommande trädgård. Jag är nybörjare och vill inte skicka iväg mat- och trädgårdsavfall med kommunen och sen åka till blomsteraffären och köpa plastförpackad jord, det känns helt bakvänt!

 4. Hoppas att ni mår bra! Jag undrar om ni jobbar mer eller mindre mer företag och anställningar nu än när ni bodde i Stockholm. Ungefär vad har ni tänkt göra själva på husbygget? Ska ni ha kommunalt VA eller enskild anläggning? Foton från hem är alltid kul, inte för stylat.

 5. Jag vill veta allt allt allt om kompostering. Allt ifrån hur man bäst tar tillvara på avsågade grenar, nedfallna kvistar, ogräs till matavfall. Vad krävs för att det ska bli så bra jord som möjligt? Vad behöver man, t ex typ av behållare, tillbehör mm och hur sköter man? Tänker att ni har erfarenhet av detta från Gotland och att ni kommer kompostera även i blivande trädgård? Känns bakvänt att skicka matavfall och trädgårdsavfall med kommunen och sen åka till blomsterhandel och köpa plastförpackad jord.

 6. Instämmer med Linas kommentar! Vill gärna höra mer om boendet, dels lösningarna för att bo mindre, dels allmänt hur ni inrett (om det inte känns för privat att visa).

  Sen ser jag gärna ett inlägg om “landet-stilen” som du nämnt i ett tidigare inlägg. Tycker det är spännande hur ens stil, som jag ofta innan tänkt är helt beroende av ens personlighet, faktiskt kan ändras beroende på vart man bor och vilka behov man har. Jag växte upp på landet och hade ofta klänning eller kjol eftersom bästa vännen bodde bara huset bort eller så tog jag bussen. (Hade kanske klätt mig mer praktiskt om jag engagerade mig mer i familjens husskötsel och trädgård i och för sig…) Men nu när jag bor i en stad och cyklar/går överallt har jag märkt att jag hellre klär mig i mjuka byxor eller träningskläder som är sköna att röra sig i. (Är inget fan av att cykla i klänning tyvärr.)

  Vill bara tillägga att du inspirerar mig så mycket Emma! Jag kommenterar väldigt sällan så passar på att säga det nu. Du visar att JO, det går visst! att leva på ett sätt som är snällare mot klimatet. Det går att ställa om och det behöver inte betyda att livet på något sätt blir tråkigare eller krångligare. Tack för det!

 7. Det nya huset; ska ni hamra och spika själva eller anlitar ni folk till det?

 8. Jag vill också veta mer om boendet! Hur går era tankar kring inredning, reparationer och praktiska lösningar när det bara är tänkt att vara ett tillfälligt boende? Lägger ni tid på att försöka skapa ett hem där eller sparar ni energin till det nya? Vad är viktigast med ert nuvarande boende?
  Så många frågor…!

 9. Jag är nyfiken på omställningen till 45 kvadrat! Funkar det bra? Hur tar hela familjen det? Hur har ni löst smart förvaring? Vad funkar över förväntan och vad längtar ni mest efter i nya huset?

Kommentera

Stäng meny