Spring å köp!

IMG_9239

I soldränkta senseptember slog jag och Emily Dahl våra kloka ihop hemma hos mig. Flyttade sovrummet till vardagsrummet, jonglerade med ett gäng barn och puffade stora, mjuka söndagskuddar efter olika inredningsstilar.

IMG_9352IMG_9268

Jag bäddade för safari med mönster, faritrade, ekologiskt och lite Astrid Lindgren.

IMG_9325

Lollos lilla Gertrude satt sött under kamerastativet och höll koll medan vi andra kutade runt.

IMG_9331

Sedan fick hon hoppa upp hit, med sina gulliga små ben, till ett stycke blått hav. IMG_9335

IMG_9346

Emily plåtade loss, medan jag … plåtade henne.

IMG_9516

Därefter dök Majken ner i sängbassängen med Gertrude, denna gång i ett prickigt pastellsovrum.

IMG_9461

Därefter var det dags för poppig färg!  Gult, lila, orange, guld …

IMG_9458

… Och lite Tove Jansson. IMG_9427

IMG_9469

De här sötnötarna fick stand in:a i väntan på …  IMG_9492

Maj! Härligare unge får en faktiskt leta efter. IMG_9496

Vi gjorde våra värsta miner, hoppade, stökade …IMG_9494

… Och myste i sängen.

IMG_9482

Nyfiken på stilarna och var alla underbara prylar kommer i från? Spring å köp senaste numret av Family living vettja! Där hittar du reportaget i sin helhet, får fler tips och inspiration och Emilys fina bilder så klart.

IMG_9471

Tjing!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Karin

  Hej! Jättefinta bilder. Undrar dock hur tanke gångarna går kring representation. Av tre barn ni använder i reportaget är alla blonda och vita. Inte så inkluderande vilket förvånar mig. Är det något jag har missförstått?

  1. emmasundh

   Jag håller helt med dig. Tyvärr. Jag försöker alltid eftersträva bredd och att alla ska känna sig inkluderande, men den här gången misslyckades jag. Tyvärr. Detta var de barn som kunde just den dagen och den tiden (vilket jag är otroligt tacksam för, annars hade det inte blivit några barn alls), men jag skulle kunnat jobba hårdare i detektivarbetet, det skulle jag.
   =(

   1. Karin

    Hej igen och tack för bra svar! Förstår att ibland får man inte ihop det med idealen men skönt att intention fanns! Kram

 2. Malin

  Så himla fint allting, du har en otrolig känsla för färg och form. Och jag faller stenhårt för alla runda små barnmagar!

  1. emmasundh

   Tack snälla! <3
   Kram emma

Lämna ett svar