Sommarens bästa loppisfynd

Herregud vad jag har handlat på loppis denna sommar alltså! Nu är det bara ett stort klädskåp som fattas, sedan vet jag inte om det får plats mer på torpet (eh, klart det gör).
Ska visa allt, jag lovar.

Sommarens absolut bästa loppis var (utan konkurrens) Dalhems loppis. Megastor loppis i regi av Dalhem IF ett stenkast från vårt torp, med både bakluckeloppis från privatpersoner och en del som Dalhem IF höll i (där folk har skänkt möbler och pinaler till klubben som de hämtat upp).
Vad jag fyndade förutom den rosa pottstolen ovan?

Plåtburk (perfekt, mus-säker förvaring till torpet) och en elifierad fotogenlampa. 

Dösöt liten dockvagn som matchar vår dubbelvagn. Älskar insidan! 50 spänn kostade den. 

Ett styck tidningsförvaring i rotting för 20 spänn.

Och här har vi hela fynd-gänget. En vattenkanna zink, dockvagn, pottstol, plåtburk, fotogenlampa, en Kockums-potta, strykbräda i underbart retrotyg, en gammal kista, tidningsställ i rotting, mässingslampa och – sist men inte lättast – ett handfat (för 100 spänn!?) som ska få sitta i badrummet den dag vi bestämmer oss för att renovera det.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Väldigt fina fynd!

  2. Vilka fynd. Strykbrädan var ju jättefin. Så konstigt väder i Stockholm. Regnar 20 minuter sen sol 20 minuter så har det varit hela dagen. Så tyvärr migränen kom. Ha det fint.

  3. Åh! Dockvagnen är exakt likadan som jag hade när jag var liten. Minns tom hur tyget och galonet inuti luktade. Ska strax tas ner från en vind för att invigas av nästa generation!

    1. Vad fint <3

Kommentera

Stäng meny