Sommar på torpet

Just den här tiden, när solen sänker sig över trädgården är min tid.
Det är nämligen fullt ös på torpet. John jobbar halvtid denna vecka och jag jonglerar barnen, påtar i trädgården, konflikthanterar, städar och ränner efter barn. Dagarna slukas i ett nafs, och när lugnet lägger sig så är det som att jag ser allt det där fina. Junisolen, trädgården och blåklinten som jag satte i höstans – och som klarat värmeböljan. 

Alla de här bilderna som jag sparar. Som jag ska ta fram i november när det korta minnet glömt att det kan vara så här. Också.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ulrika

    när kaoset har lagt sig och barnen äntligen somnat och sommarnatten breder ut sig framöver en, att de ljusa timmarna ännu finns kvar. du har så rätt, det är helt ljuvliga ögonblick

Lämna ett svar