På ett litet äventyr – mot Villa Strömsfors

Just precis nu sitter jag på tåget på väg söderut, mot Villa Strömsfors i Svenljuga närmare bestämt.
Älskar att åka tåg! Särskilt om en ska till något så fantastiskt som ett smärre slott, se en ny kollektion från Sandbergs wallpaper och spendera ett dygn med internets bästa <3

Vi ska laga vegetarisk middag, mingla, bada i poolen och glutta tapeter. Jag nyper mig lite i armen.

Känns så lyxigt! Dessutom ska jag bo tillsammans med Linda och Lollo från Vintagefabriken. Jag minns inte senast vi spenderade ett dygn tillsammans vi tre. Det måste varit flera år sedan, när vi var lång och lerhalm mest hela tiden.
Ska bli fint.

Och sådant här.
Jag blir genuint lycklig av vackra hus. In i varenda ven. Och så kan jag leva på det där i veckor, med bildliga minnen på näthinnan. 

Ska fylla kameran med så mycket bilder, så ni också kan vältar er. Tills dess så spana in fantastiska Katrin Bååth (följtips!) som tagit en massa fina bilder på Villa Strömsfors. Hon hade 40-årsfest här! Förstå vilken briljant idé!
Och ja, alla bilder i detta inlägg tillhör Katrin Bååth <3

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh vilka vackra bilder, ser ut att vara ett helt underbart ställe =)

    Ha en fin kväll!
    Kram

Kommentera

Stäng meny