On the cover of a magazine

God morgon! Här är jag on the cover of Läkarmissionens magazine – Svenska journalen! Snackar klimat, hållbarhet och förbannad plikt. Sådan ära!

Om en halvtimme ska jag sätta mig på cykeln och trampa till Älvsjö. Jag ska kolla prickar på kroppen. Det är återbesök, så en prick ska kollas en extra gång för att se om den har utvecklats åt något håll. Håller tummarna att allt ser bra ut.
Min mormor sa alltid att en fick en prick för varje gång en svor. Och så blundade prästdottern, nickade roat medan hon lät mig syna alla miljoner prickar hon hade på sina armar.
Och i dag ska någon annan få syna mig.
Känns bra att bli kollad.

Sedan ska jag bajka hem igen, jobba järnet och fixa bilder till ett spanskt magasin som vill skriva om vårt torp, hahaha! Expressen har ju skrivit om det, och det är så många fina som delat annonsen. Samtidigt är ju allt så oklart. Vi vet inte om eller när det blir visning, så vår mäklare har lite förvisningar, live-visningar via internet och så får vi se var allt landar.

I dag ska det bli 18 grader i Stockholm! En liten strimma av härlighet i all skit.
Så efter jobbet ska jag och John dricka bubbel med våra grannar  Lollo och Hasse på innergården. Lyxen att ha vänner snett över gården när en ska undvika kollektivtrafiken.
Även rätt så tacksam för att den här corona-skiten inträffade nu när uppskattar att vara ute.
En är ju inte direkt bortskämd med socialt liv just nu, men en sak som jag gillar är alla nya sätt att ses. I helgen hade vi digital AW med några kompisar i Skåne och träffade kompisar på utefika på behörigt avstånd. Och ikväll blir det 2-meters-AW på innergården. Men mest av allt är jag inomhus.
Lyssnar på poddar (min favorit genom tiderna är Mannheimer och Skäringer, som jag följer slaviskt) och har börjat lyssna på Melodikrysset. Alltså VEM ÄR JAG? Men är så sjukt mysigt.
Vilka är era bästa lyssnings-tips?

Här kommer förresten några bilder från Svenska journalen. Foto: Carolina Byrmo

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Kikki

  Fina bilder! Lycka till med ALLT!

  1. emmasundh

   Tack snälla!

 2. Malin

  Brita och Parisa, absolut bästa podden

  1. emmasundh

   Måste lyssna! Älskar ju Brita!

Lämna ett svar