Nytt år, nya rutiner, nya planer och SÅ TAGGAD!

Dags att kliva in i det nya året (okej, vi är nio dagar in redan), men nu har vardagen rasslat till och vän av optimism tror alltid på stora förändringar i mitt DNA. Det ska börjas nytt liv, sämre vanor ska vändas mot bättre och helt plötsligt känns luften lättare att andas trots att en bara planerat vad en ska göra. Inte ännu gjort.

Älskar sådana där nystarter, när det kavlas ut 365 dagar av potentiella möjligheter!

Första jobbdagen 2023 är inget undantag.
Trots att det bara gått sex timmar så det nya jobbåret har jag redan gjort presentioner, skissar fram årets föreläsningar (som jag ska peppra internet med), gjort planer, satt mål och infört en ny rutin: tagit en lunchpromend.

Ett stort mål för 2023 är att dela med mig mer av min vardag här.
Göra listor, ha frågestunder, ta en vardagsbild och bildkavalkada mig. Sånt där som jag var en fena på förr, men sen kom ett husbygge, en sjuk pappa och den stora sorgen in i bilden. Huset bygger jag ju fortfarande på, men de andra tunga oken la jag bakom mig på andra sidan av året.

Är så orimligt taggad på ett nytt år! Och ska berätta mer strax om allt som väntar.
Men tills dess: Vad vill ni se mer av i bloggen?

Tyck till i kommentarsfältet.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Nina

  Vardagsbilder. Smarta lösningar i nuvarande boendet OCH i nya huset!
  Sist men inte minst, tack för all inspiration till ett mer hållbart liv!<3

  1. emmasundh

   Men åh! Ja, detta ska jag absolut visa och skriva mer om. TACK för fina ord.

 2. Elin

  Allt möjligt!

  1. emmasundh

   Ska bli!

 3. Adrianna

  Tack för en så fin blogg!

  Det hade vart väldigt kul med vardagstips på hur man kan vara snällare mot klimatet! Du skriver redan en del, men tex – kylskåpsrenset – det här lagade vi till middag av vad vi hade hemma, eller hur du resonerar när du är i matbutiken, handla kort datum utländskt eller svenskt ekologiskt? Det kanske inte finns rätt och fel, men alltid intressant med nya perspektiv!

  Hade varit också kul att få se mer av Värmland, besök, kanske undersöka hur kulturutbudet är på landsbygden? Konserter, utställningar etc.

  Alltid intressant när du väver ihop klimatfrågan med feministiska perspektiv, vilka investeringar finns i glesbygden etc.

  Men oavsett gör du ett fantastiskt jobb och ser framemot att fortsätta läsa!
  Tack för all din pepp och inspiration! ⭐️⭐️⭐️

  1. emmasundh

   Åh, vad taggad jag blev nu! Kanske ska starta en återkommande matdel som heter just kylskåpsrens!
   Och ska definitivt visa mer av värmland! Tack för grymt bra uppslag!

 4. M

  Tack för en fin blogg! Jag kan såklart bara tala för mig själv, men jag har gärna flera små och korta inlägg (några bilder, nåt tips, nån tanke i farten) än få stora, långa. Men det viktigaste är att du tycker att det är kul att skriva till oss!

Lämna ett svar