Ny vintagejacka och höstig hatt

höstjacka by emmas vintage

Äntligen tillbaka på Vintagefabriken, bland kaffebabbel med Vintageprylar och nya, fina ting. Dagen till ära inviger jag min nyfyndade jacka (hittade den på en vintagemarknad i London i helgen) och en hatt med fjädrar som jag lade beslag på när jag äntrade Vintagefabriken. Jag kommer eventuellt aldrig ta av mig den. Den är så flott, så flott!
Translation!
Finally back at Vintagefabriken, among coffee babble with Vintageprylar and new, nice things. This very wednesday I inaugurates my new jacket (found at a vintage market in London this weekend) and a hat with feathers that I confiscated when I entered the Vintagefabriken today. I may never take it off. It is so classy, so classy!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Fröken H

  En tjusig dam i tjusig dress 🙂 Hatten var ju bara för söt!

 2. Emmy

  Tjusig till tusen!

 3. Maja

  Urfin som vanligt! 🙂

 4. hejregina

  Krya på dig Emma så du får använda din fina jacka snart igen 🙂

Lämna ett svar