Min sida av sängen …

IMG_0504

Har påbörjat projekt tavelvägg i sovrummet. Med en endaste tavla. De andra tavlorna står på kö uppe på en hylla ovanför sängen.
Så fort jag är smidig nog att måtta ut smartheter och spika i väggen, så ska de opp.

IMG_0210

Den första tavlan blev en reklamsida ur en fransk modetidning som jag köpt i Paris för en massa år sedan. Och ramen, ja, den är fyndad på loppis. När jag hittade ramen så innehöll den ett fantastiskt motiv: ett blekt campingfoto på ett tält i fjällen.

IMG_0508

Camping i all ära (är det något jag gjort här i livet så är det banne mig att campa med tält), men den här kändes lite mer flärdfull. Och passar utmärkt med den vissna kvistrosen på mitt nattygsbord. Orkar inte ha färska blommor hemma längre, de vissnar ju så snabbt, så nu kör jag all in på visset!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar