Min helg i 20 bilder

Ska vi kika in vad jag gjorde i helgen månne?

Jag knöt sjal i håret i brist på #knytblusförsara för Sara Danius, packade weekendbagen och gled i väg mot Karlstad med tåget.

På stationen i Karlstad stod välkomstkommité i form av föräldrar. Jag kramade, snurrade runt på välkända gamla Karlstads-gator och ramlade sedan in på Elektriska.

Där väntade mitt Värmlands-gäng (minus Åberg som låg sjuk hemma i Göteborg).
98% av de här skeva jävlarna gick jag i gymnasiet med. Vi var ett skränigt, högljutt gäng som gjorde reklam för oss själva på stora plakat. Så där ödmjukt ni vet. Vi var ett härj i grupp.

Fatima, Nina, Lina och en halv Carro.
De flesta lärde jag känna runt 2000, och sedan har vi levt i symbios med varandra. Jag har bott tillsammans med Fatima, Nina och Åberg, rest kors och tvärs och alltid återvänt till deras famnar.  Och numera går mina ungar i samma förskola som Ninas. #lifegoal

På Elektriska åt vi lunch och …

Skrattade tills vi grät. Sådant vi gör när vi ses. De här är liksom människor som lockar fram varandras allra skevaste sidor. Ni vet, i vissa sammanhang är en lite vardag, men i andra sammanhang är en som Coachella. De här är Coachella.

Efetr lunchen satt vi fart mot Sunne och Selma spa. Här skulle vi spendera ett dygn. Inte helt fel om du frågar mig.

Slängde mig i poolen med Sara och …

… satt på den varma aprilterassen och lapade sol.

Höggravida Annica.

Efter pool och fix på hotellrummen så samlades vi en svit för bubbel, chips, babbel och Facebook-quiz. Vi skulle para ihop statusuppdatering med rätt person. Så jädra svårt om du frågar mig, men inte om du frågar Sofia som vann.

Nina <3

Fatima som flyttat från Stockholm, hem till Karlstad. Storsakn på henne,

Innan middagen gick vi upp på terassen för att ta ett klassfoto. Jag riggade lite medan Sofia, Marie, Carro och Lina ropade upp de andra.

Tadaa! Jag, Fatima, Emma, Hanna, Sofia, Carro, Marie, Lina, Annica, Nina och Sara
Fatima och Marie var väldigt impade över att jag kunde styra min kamera med mobilen.  

Marie, jag och Värmland.  

Spexade ner för trappan och sedan in i …

… middagslandet. Pudrade sönder ett par timmar med efterlängtat babbel, avlutade kvällen med bubbel och gick sedan och lade oss. dagen därpå? Långfrukost, pool, hänt och sedan tåg tillbaka till Stockholm. Så jädra fint dygn.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar