Måndags-fix, cykel-premiär och påskplaner!

God morgon på er!
Jag har precis fixat inför en DIY-späckad plåtning jag ska göra nästa vecka. Fixat, sågat, målat och knutit en hel massa snören. En liten tjuvkika på vad det är jag sysslat med ska jag ge er i nästa vecka!

Nu ska alldeles strax svida om från min hemma-fixar-unifom och cykla in till stan på min Stålhästen-bajk. Det blir cykelpremiär för i år. Har ju varit krasslig i veckor, men nu så! Inne i stan blir det mötesmaraton inför ett spännande projekt som jag har kokat ihop med Maria och Johanna!

Den här veckan blir för övrigt oerhört kort. Jobbar bara måndag och tisdag, därefter blir det Värmland i påsk!
Och veckan efter påsk? Ja, då blir det Gotland – I TVÅ VECKOR!

Vad ska du göra i påsk?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny