Känslan just nu.

Känslan. Av. Att. Ha. Lämnat. Alla. Bilder. Till. Boken.
Aaaaaah.

De senaste veckorna har varit lite av en … utmaning. Som ni vet har jag ju varit sjuk i något långdraget skit sedan årsskiftet. Förmodligen covid, med tanke på att jag varken känner lukt eller smak. Men tror att jag – likt en karborre i ullboxen – avverkat alla virus och bakterier som florerat i ett svep.

Värst var en envis och intensiv ögoninflammation som gjorde att jag typ inte kunde se. Och den inföll precis under de veckorna som jag planerat att redigera alla bilderna till boken.
Guldmedalj i dålig tajming.

Allt tog dubbelt så lång tid, eftersom jag liksom hade svårt att se vad tusan jag gjorde.
Men nu, nu har jag redigerat och lämnat alla bilder och väntar på provtryck.
Känslan i kroppen just nu alltså.

Och tänk va, så här såg det ut för ganska exakt två år sedan:

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

 1. Essa

  Bor själv i gedigen 50-talsvilla i östra Värmland, men sådana här projekt gynnar jag gärna genom att klicka hem en bok.

  Vi flyttade in 1998 och då var både kök och badrum nyrenoverade av förra ägarna. Därefter har vi länge levt i känslan av att ha ett nyrenoverat kök och badrum.

  Nu har det gått över 25 år. Hej livet! Å nu är ju faktiskt vare sig kök eller badrum särskilt nyrenoverade längre. Vissa vitvaror har behövt bytas ut i köket och vi har även tapetserat om en gång där. Ärligt talat så börjar ju båda, kök och badrum alltså, bli rätt slitna nu.

  Ingen kan dock beskylla oss för att renovera för sakens skull, utan det tar vi vid behov och så hållbart som möjligt. Såna är vi.

  Trevlig helg!

Lämna ett svar